Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci

Colˇlaboracions solidāries

DESCOMPTES PER A SOCIS


 

Preu especial en els gimnasos DiR

 

DiR, empresa líder de gimnasos a Catalunya, ofereix als socis de FAADA la possibilitat d'accedir a tots els clubs del Grup a un preu mensual especial de 49€. 45€ si es paga un any per avançat i un 15% de descompte addicional per a menors de 30 i majors de 60 anys.
 

CENTROS DiR

 

 

Goccia Verde, cosmètica ecològica

 

Goccia Verde, empresa espanyola amb més de 25 botigues de proximitat on pots trobar productes de neteja i higiene personal ecològics a granel i també cosmètica natural vegana, ofereix un descompte del 10% en compres superiors a 20€ per als socis de FAADA.
 

GOCCIA VERDE

 

Ecocentre, consum responsable

 

Ecocentre és un espai de consum responsable i cultura ètica, on trobaràs productes vegans, ecològics i de comerç just. Ofereixen un 5% de descompte en els seus productes a tots els socis de FAADA.
 

ECOCENTRE

 

 

 

Cal Vegànic, productes vegans

 

Cal Vegànic és una botiga d'alimentació i productes vegans que ofereixen un 5% de descompte en els seus productes a tots els socis de FAADA.
 

Cal vegànic

 

 

 

Born Dog, estètica canina

 

Born Dog ofereix servei de perruqueria, estètica canina i venda d'accessoris, a més de serveis en ensinistrament i guarderia per hores. Col·labora oferint als nostres socis un 15% de descompte en serveis.
 

BORN DOG

 

 

 

Ludocan, educadors canins

 

Ludocan és un projecte per aconseguir el benestar físic i mental dels nostres amics que ofereix un 15% de descompte als nostres socis a la primera visita a domicili. També disposen de botiga especialitzada i ofereixen un 10% de descompte en els seus productes.
 

Ludocan

 

 

A l'Aigua, perruqueria canina

 

A l'Aigua, perruqueria canina que ofereix un 15% de descompte en serveis als nostres socis.
 

Visita el seu facebook

 

 

COL·LABORACIONS


 

Llitets Modet per a animals de companyia

 

Modet, empresa col·laboradora de FAADA, crea aquests llitets solidaris per a gats i gossos amb els retalls de les seves creacions. El 50% dels beneficis són destinats a la nostra Fundació.
 

COmpra'LS AQUÍ

 

 

 

Armonia, restaurant vegà i solidari

 

Armonia, restaurant vegà de Barcelona, col·labora amb FAADA i els animals donant a la nostra Fundació la recaptació de les seves propines.
 

VISITA EL SEU FACEBOOK

 

 

 

PetClic, botiga per animals en un clic

 

PetClic col·labora amb FAADA donant l'1% de les seves vendes si ens selecciones entre el llistat d'Entitats al realitzar la compra, a més destinen un 0,7% dels seus beneficis totals anuals entre les 49 entitats amb les que hi participen.
 

VISITA LA SEVA WEB

 

 

Kit de viatge per al teu animal de companyia Airlines Pet Packs

 

Airlines Pet Packs col·labora amb FAADA oferint aquest "kit de viatge" perquè viatjar amb el teu animal de companyia sigui més còmode i segur. L'empresa col·labora amb FAADA destinant a la nostra Fundació el 2% de la venda dels seus "kits de viatge".
 

VISITA LA SEVA WEB

 

 

Botiga Galumis per al teu animal de companyia

 

Galumis, botiga online de productes per a animals de companyia, ofereix productes de qualitat a preus excel·lents. Són una empresa ètica i realitzen la donació d'un 3% de l'import de les vendes.
 

BOTIGA ONLINE

 

 

Servei de missatges solidaris Vodafone

 

Vodafone ofereix el seu servei de missatges solidaris a tots els seus clients perquè facin donacions a FAADA. Per col·laborar, només cal enviar la paraula ACTUA al número 28052. El cost del missatge és d'1,20€ i la donació es destinarà íntegrament a la nostra Fundació. (Només per a clients Vodafone).
 

ACTUA AL 28052


 

Les teves compres solidàries online a HelpFreely

HelpFreely ofereix la possibilitat de col·laborar amb FAADA, realitzant la teva compra online a través de la seva pàgina web i triant la nostra Fundació com a beneficiària del seu donatiu.

 

COMPRA A HELPFREELY


 

 

El teu gest solidari amb Wapsi

 

Wapsi.org et permet col·laborar amb FAADA a les teves compres online. Realitza la teva compra al preu de sempre i a la teva botiga habitual, i selecciona FAADA com a beneficiària del donatiu de la plataforma.
 

COMPRA A WAPSY