Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci

Iniciatives solidÓries

T’agraden els animals i et consideres una persona amb iniciativa?

Ara pots ajudar-nos d’una forma molt senzilla.
 

PENSA UNA INICIATIVA

PROMOU-LA ENTRE ELS AMIcS

COL·lABORA amb FAADA!


Sabies que pots convertir la teva festa d'aniversari o el teu casament en una iniciativa solidària per ajudar els animals? També pots organitzar un esdeveniment relacionat amb l'esport, la cultura, la música o qualsevol tipus de celebració per donar suport al treball de FAADA. Col·labora de manera diferent i divertida per una bona causa.


Pensa una iniciativa

Segur que tens molt bones idees que poden anar lligades a la defensa dels animals. Et proposem que donis forma a una d'elles fins a convertir-la en una iniciativa solidària. Difon la causa de FAADA i ajuda’ns a recaptar fons per als animals. A continuació, et deixem alguns possibles exemples:

  • Celebracions: festes d’aniversari, bodes i sopars amb amics. El millor regal en aquestes ocasions tan especials pot ser un donatiu.
  • Esdeveniment esportiu: fes esport per una bona causa. Segur que tens un repte esportiu per complir i al qual potser es pot sumar més gent.
  • Música i cultura: concerts de música, obres de teatre i arts escèniques. L’art i la filantropia sempre han anat agafats de la mà.
  • Mercat solidari: pots organitzar un mercat on poder vendre roba, artesanies, menjar i altres moltes coses en benefici dels animals.
  • Empresa: pots destinar part de la recaptació gràcies a l’activitat de la teva empresa en benefici dels animals.
  • Fes-nos la teva pròpia proposta: si tens una altra idea per ajudar els animals, no dubtis en comentar-nos-ho.


Difon la teva idea entre els amics

Ara que ja has decidit el tipus d’iniciativa que organitzaràs, és molt important que la difonguis i en facis partícip els teus amics i coneguts. Com més gent hi participi, més impacte tindrà la idea!

Per difondre la iniciativa, pots utilitzar les xarxes socials, a part d’informar la feina, el barri o el veïnat sobre la idea que vols portar a terme. Pot ser que també els mitjans locals s’interessin pel teu esdeveniment. Si tens qualsevol dubte sobre com donar a conèixer de forma eficaç la teva iniciativa solidària, no dubtis a contactar amb nosaltres.


Col·labora amb FAADA

Una vegada rebuda la teva proposta, n’avaluarem la idoneïtat segons el nostre codi ètic de col·laboració. Consulta el nostre document i informa’t dels requisits:

CODI de col·Laboració
 


Volem que sàpigues que n’és d’important, la teva ajuda. Mira tot el que podem aconseguir gràcies a la teva col·laboració!

  • Amb 500€, inspeccionem 2 zoos per comprovar l’estat dels animals i exigir que es compleixi la normativa vigent.

  • Amb 1.000€, contribuïm a la sostenibilitat i al funcionament dels 8 refugis d’animals amb els quals col·laborem.

  • Amb 3.000€, desenvolupem el nostre programa d’Educació Humanitària per sensibilitzar estudiants de primària i secundària.

Totes les Iniciatives Solidàries rebudes es valoraran d’acord amb les nostres normes d’ús i criteris de selecció. En funció de les característiques de cada proposta, es proposarà firmar un conveni de col·laboració en què s’estableixin les condicions a complir per les parts implicades.
 

ENVIAR LA MEVA INICIATIVA


Si necessites més informació sobre les tasques de FAADA, pots consultar les nostres Memòries d'Activitats.

Si tens preguntes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres:

FAADA - Iniciatives Solidàries

Telèfon: 93 624 55 38
Email: iniciativas@faada.org

Gràcies per col·laborar amb FAADA i els animals!