Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Salut

Animals implicats

Gossos, Gats

Abast de la problemàtica

Internacional

Àmbit d'actuació de FAADA

Espanya

Descripció

Adoptar un animal implica la responsabilitat de vetllar pel seu benestar, tant per la seva salut física com pel seu estat emocional.

Per salut física ens referim a l’absència de malalties, a una bona prevenció i a una adequada alimentació. Proporcionar-los una alimentació de qualitat i d’acord a les seves necessitats, visites de control al seu veterinari, esterilitzar-los, vacunar-los i desparasitar-los periòdicament ajudaran a millorar la seva qualitat de vida.

Aquestes són les temàtiques que veurem al llarg d’aquest epígraf. Com esterilitzar pot, no només millorar la salut de l’animal amb el qual convius, sinó també contribuir a frenar el creixement i la sobrepoblació de gossos i gats a les nostres ciutats. Veurem una llista dels paràsits més freqüents i com detectar-los. També les malalties més freqüents i els perills als quals ens podem enfrontar quan ens fem responsables d’un animal com les pors dels petards i altres sorolls forts; les herbes i plantes que poden intoxicar-los, la famosa processionària de pi i què fer quan ens la trobem, així com intoxicacions freqüents i cops de calor.

Segueix llegint els nostres apartats per guanyar en tranquil·litat i qualitat de vida per a la teva família.

Actuació FAADA

  • Realitzem una campanya anual a Catalunya i a d'altres CCAA sobre esterilització i identificació dirigida a animals de particulars a preus més assequibles: Sóc Responsable.
  • A la nostra web Sóc Responsable, mantenim durant tot l’any informació actualitzada de centres veterinaris que fan preus econòmics per a famílies que poden acreditar falta de recursos.
  • Des FAADA informem sobre els beneficis de l'esterilització en els animals de companyia i les seves conseqüències en el cas de no fer-ho.

Què pots fer tu?

  • Porta periòdicament l’animal al veterinari.
  • Esterilitza per prevenir.
  • Vacuna i desparasita amb freqüència.
  • Comenta aquestes millores per a la salut dels animals amb els teus amics, família i coneguts.
  • Difon els nostres continguts sobre la salut animal a les teves xarxes socials.

Causes relacionades