Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Hazte socio

Adopta a Chufa

Chufa
Chufa va entrar al CAACB fa 10 mesos. És una femella  gran (40 kg) i d'uns 9-10 anys. És una gossa molt tendra i bonísssima. Va arribar al centre en unes condicions de salut molt lamentables, però s'ha recuperat molt bé. 

Chufa és una gossa molt sociable amb persones i amb altres gossos, encara que siguin jovenets i actius, com el Diego, amb qui comparteix espais. Li encanten les carícies i que estiguin per ella; tant agraeix els mimitos, que et pot petonejar sense parar durant una bona estona.

Una curiositat: li encanta menjar herba i passejar per la platja. La seva família podrà tenir amb ella una companyia meravellosa.

Fecha de alta: febrero 16, 2018

Tamaño: Grande

Raza: cruce

Provincia: Barcelona

Localidad: Barcelona

Refugio / Protectora: CAAC Barcelona

Nucleo zoológico: Nucli zoològic B2500514

Sexo: Hembra

Edad: 9 años y 4 meses

Nacido: 02 / 2009

Estado del animal: Pendiente de Adoptar

Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) Ctra. de Sant Cugat, 250 / Ctra. de l’Arrabassada, km 3,8 Telèfon: 934 284 417 Horari De dilluns a divendres: d’11 a 14 i de 15 a 18 h Dissabtes, diumenges i festius: d’11 a 14 h Tancat el 25 de desembre i l'1 de gener

Formulario de contacto

Adoptar a Chufa

Animales urgentes