Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Accions que pot fer la teva empresa

Volem posar a disposició de les empreses una forma de col·laborar de forma puntual, sense que impliqui un compromís amb la fundació a llarg termini. Els petits gestos i les bones intencions poden ser de gran ajuda per als animals. Et proposem accions molt fàcils per a la teva empresa i que poden aconseguir grans resultats.

 

Nòmina solidària

Moltes empreses ja s'han adherit a aquesta col·laboració: cada treballador/a decideix voluntàriament donar 1€ de la seva nòmina mensual que es descomptarà automàticament i anirà transferit a FAADA. A l'empresa no li implica cap cost i surt reforçada oferint aquesta opció a la seva plantilla professional, ja que el seu equip podrà sentir-se orgullós de formar part d'una empresa amb valors i compromesa amb la defensa dels animals.

  • L'empresa pot sumar-se a la iniciativa donant 1€ per cada treballador/a que decideixi aportar aquesta quantitat de la seva nòmina mensual.
  • L'empresa pot sumar-se a la iniciativa duplicant l'import (2€) per treballador/a i augmentar la seva ajuda per als animals.

 

Dia solidari en benefici dels animals

Oferir a la plantilla empresarial dins de la seva jornada laboral una activitat conjunta per reforçar els llaços d'unió i les dinàmiques d'equip, millorant l'ambient de treball i cohesionant el grup. Oferim xerrades sobre temes relacionats amb la protecció animal com:

  • Nutrició sostenible, sana i saludable.
  • Viatjar sent un turista responsable.
  • Convivència respectuosa amb animals domèstics.
  • Qualsevol tema que preocupi als treballadors relacionat amb els animals.

Les xerrades solen tenir una durada de 180 minuts amb espais per debatre, conversar i preguntar. Es presenta un pressupost detallat en funció de les necessitats de l'empresa.

Guardioles solidàries: també deixem a disposició de l'empresa una guardiola solidària juntament amb futlletons informatius de la fundació. Per dur a terme aquesta acció només es necessita que algú de l'empresa expliqui breument a la resta qui som i que fem per la defensa dels animals. D'aquesta manera cada treballador/a lliurement pot informar-se sobre nosaltres i col·laborar en la mesura de les seves possibilitats.

 

Voluntarit corporatiu

Podem establir un acord d'accions concretes i serveis professionals que els treballadors/es de l'empresa puguin realitzar a favor de la fundació.

 

Col·laboracions solidàries

L'empresa pot col·laborar oferint descomptes als nostres socis/es o destinant un % de les seves vendes a la nostra fundació. Mira el que ofereixen les nostres empresas col·laboradores.

 

També ens pots proposar qualsevol iniciativa extra de col·laboració per part de la teva empresa. Al seu costat pots contribuir a aconseguir un món millor per als animals.

Contacte: Telèfon 936 245 538 o empresas@faada.org

Formulari per ser Empresa col·laboradora