Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Descomptes per a socis i s˛cies

La Finestra Sul Cielo

La Finestra Sul Cielo

La Finestra Sul Cielo, reconeguda marca de productes bio, donarà un % de la venda de les seves begudes d'arròs i civada sense gluten a la nostra fundació. I amb el codi FAADA10 podràs gaudir d'un descompte del 10% en totes les teves compres.

La Finestra Sul Cielo

Planthia, cosmŔtica plant-based

Planthia, cosmŔtica plant-based

Planthia és una revolucionària empresa de cosmètics que té al seu ADN la sostenibilitat, el benestar de les persones, del planeta i dels animals. Tots els seus productes són 100% vegans i Cruelty-Free i amb segell certificat de PETA. Ofereixen un 10% de descompte als socis/es de FAADA i també donen el 10% de totes les vendes, utilitzant el codi "FAADA" a la seva web.

Planthia

Preu especial en els gimnasos DiR

Preu especial en els gimnasos DiR

DiR, empresa líder de gimnasos a Catalunya, ofereix als socis/es de FAADA la possibilitat d'accedir a tots els clubs i centres de ioga del Grup a un preu mensual especial de 49€, 45€ si es paga un any per avançat i un 15% de descompte addicional per a menors de 30 i majors de 60 anys.

CENTReS DiR

Viajes Veganos by TarannÓ

Viajes Veganos by TarannÓ

A Viajes Veganos by Tarannà creen i organitzen viatges vegans i sostenibles, en grup i a mida. Ofereixen un descompte de 25€ en un viatge per Europa i un descompte de 50€ per a un viatge fora d'Europa per als socis/es de FAADA i els seus acompanyants majors d'edat.

Descobreix els seus viatges

Complements alimentaris Veggunn

Complements alimentaris Veggunn

Veggunn, la marca compromesa amb el veganisme, a més de ser sòcia de FAADA, ofereix un 5% de descompte als nostres socis/es al realitzar la compra online (codi: sociofaada). Patrocinen el primer estudi nutricional realitzat a Espanya (CSIC) sobre l'estat de salut de la població vegetariana i vegana a Madrid.

Veggunn

Bazar El Regalo, l'empresa d'electrodomèstics més a prop teu, col·labora amb FAADA i ofereix un 2% de descompte en "GRAN ELECTRODOMÈSTIC" a tots els nostres socis/es. Contacta amb nosaltres i et donarem el codi que necessites per fer la teva comanda.

Bazar El Regalo

Suara Foundation, millorant la vida dels gats de carrer

Suara Foundation, millorant la vida dels gats de carrer

Suara Foundation té com a missió principal millorar la vida dels gats de carrer de Barcelona i difondre la seva figura, ofereix un 50% de descompte als socis/es de FAADA que visitin als gats de la Cat House amb el seu carnet, la seu física de la seva fundació.

The Cat House

Vegans & Bio, consum responsable

Vegans & Bio, consum responsable

Vegans & Bio és un espai de consum responsable i cultura ètica, on trobaràs productes vegans, ecològics i de comerç just. Ofereixen un 5% de descompte en els seus productes a tots els socis/es de FAADA.

Vegans & Bio

Cal VegÓnic, productes vegans

Cal VegÓnic, productes vegans

Cal Vegànic és una botiga d'alimentació i productes vegans que ofereixen un 5% de descompte en els seus productes a tots els socis/es de FAADA.

Cal vegÓnic

La Carleta, formatges vegans

La Carleta, formatges vegans

La carleta es troba a Ondara, Alacant. Allà la Carla té el seu obrador i és on elabora els seus formatges. Ofereix un 10% de descompte en la seva botiga online introduint el codi FAADA10. Us anima a nutriros en pau i harmonia amb el planeta!

La Carleta

La Riera, restaurant vegetariÓ

La Riera, restaurant vegetariÓ

La Riera és un restaurant vegetarià familiar que funciona des del 1988, i que es troba situat al barri de Les Corts de Barcelona. Col·labora realitzant un 10% de descompte als nostres socis/es.

La Riera

Natulim, eco-tires de detergent

Natulim, eco-tires de detergent

Natulim té cura dels animals i del medi ambient. Són unes petites tires biodegradables de detergent ecològic amb un poder de neteja ultraconcentrat i hipoalergènic, que deixa la teva roba neta, suau i amb bona olor sense necessitat d'usar suavitzant. Ofereixen un 10% de descompte per a socis/es (codi FAADA o activant-lo amb aquest enllaç) i a més FAADA obté 2€ per cada compra.

Natilum

Husky Shoes, compromesos amb els animals, boscos i rius

Husky Shoes, compromesos amb els animals, boscos i rius

Husky Shoes, empresa sòcia que ha creat HuskyProject, un projecte de sabatilles que per cada compra planta un arbre amb el teu nom, destinen un 20% de les seves vendes a FAADA si ens esculls i ofereixen el 20% de descompte als nostres socis/es amb el codi FAADAHUSKY.

Husky.

Mundi Zoo, perruqueria canina

Mundi Zoo, perruqueria canina

Mundi Zoo, perruqueria canina, pinso i complements, col·labora amb FAADA oferint descomptes als nostres socis i sòcies. Al servei de perruqueria canina obtindran un 15%, en complements un 20% i en pinso un 5%. Gràcies Mundi Zoo per animar-vos a col·laborar!

Visita el seu Facebook

Tsuin Bros, arracades personalitzades

Tsuin Bros, arracades personalitzades

Tsuin Bros dissenya arracades personalitzades amb la imatge del teu animal de companyia o bé pots triar la que més t'agradi. A més de ser empresa sòcia, ofereix un 20% de descompte a tots els nostres socis/es, comprant a la seva web amb el codi FAADA. També col·laboren amb la fundació destinant 1€ per cada compra.

Tsuin Bros

Hermes Cuida't i AprŔn, centre de terÓpies i massatges

Hermes Cuida't i AprŔn, centre de terÓpies i massatges

HERMES Cuida't i Aprèn, és un centre especialitzat en gestió emocional i estrès on podràs trobar el teu equilibri i millorar la teva salut. Realitzen un 10% de descompte als nostres socis/es en tots els seus cursos dirigits tant a persones com a animals.

Hermes

Elena Tecchiati, coach i formadora

Elena Tecchiati, coach i formadora

Elena Tecchiati és una brillant psicòloga organitzacional, coach i formadora d'habilitats comunicatives. Col·labora com a empresa sòcia i a més ofereix un 15% de descompte als nostres socis/es en els seus serveis de coaching i formació.

Elena Tecchiati

Ibidem Group, traduccions i intŔrprets

Ibidem Group, traduccions i intŔrprets

Ibidem Group és una Agència de traduccions de Barcelona compromesa amb la defensa dels animals i el medi ambient. Tradueixen tot tipus de documents i en tots els idiomes. Ofereixen un 15% de descompte als nostres socis/es per a qualsevol traducció que necessitis.

Ibidem group

Ludocan, educadors canins

Ludocan, educadors canins

Ludocan és un projecte per aconseguir el benestar físic i mental dels nostres amics que ofereix un 15% de descompte als nostres socis/es a la primera visita a domicili. També disposen de botiga especialitzada i ofereixen un 10% de descompte en els seus productes.

Ludocan

Can Trona, allotjament turÝstic

Can Trona, allotjament turÝstic

L'Apartament Can Trona 1B és un allotjament turístic Pet Friendly ubicat a la zona volcànica de la Vall d'en Bas, tocant el Parc Natural de la Garrotxa (Girona). Ofereix un 20% de descompte als socis/es de FAADA, per un mínim de 2 nits.

Can Trona

Key Play, Escape Room

Key Play, Escape Room

Key Play és un joc d'Escape Room situat a Granollers, que disposa de la sala d'escapament més gran de Catalunya. Ofereixen 10€ de descompte per a aquells equips en què mínim un integrant del mateix, sigui soci/a de FAADA. El descompte s'aplicarà a l'import total del grup, no per persona.

Key Play

Born Dog, estŔtica canina

Born Dog, estŔtica canina

Born Dog ofereix servei de perruqueria, estètica canina i venda d'accessoris, a més de serveis en ensinistrament i guarderia per hores. Col·labora oferint als nostres socis/es un 15% de descompte en serveis.

BORN DOG

Centre Veterinari Terrassa

Centre Veterinari Terrassa

El Centre Veterinari Terrassa, que també ofereix serveis de formació i perruqueria canina i felina, ofereix un 15% de descompte en el seu servei de Perruqueria Canina i un 10% en els cursos que s'imparteixen a l'acadèmia per als socis/es de FAADA.

Centre Veterinari Terrassa

A l'Aigua, perruqueria canina

A l'Aigua, perruqueria canina

A l'Aigua, perruqueria canina que ofereix un 15% de descompte en serveis als nostres socis/es.

Visita el seu facebook