Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Iniciatives i guardioles solidÓries

Bloodlust Mythic Tournament, torneig solidari

Bloodlust Mythic Tournament, torneig solidari

El Bloodlust Mythic Tournament és un esdeveniment competitiu del conegut videojoc World of Warcraft. A més de la competició, van realitzar un show match entre coneguts streamers de la comunitat, sortejos i entrevistes a alguns dels millors jugadors del món i un esdeveniment benèfic en favor de FAADA i la seva tasca pels animals.

L'esdeveniment es va retransmetre a Twitch, plataforma líder en matèria de directes, al canal de "Phobyac", streamer espanyol de la comunitat de World of Warcraft, els dies 17 i 18 de setembre. En total es van recaptar 2.169€. Moltíssimes gràcies!

Solidarity Days, iniciativa de Privalia

Solidarity Days, iniciativa de Privalia

Privalia, part de Veepee, organitza cada any aquesta magnífica iniciativa per implicar als seus treballadors en accions solidàries. Es tracta d'un esdeveniment social corporatiu, en què han participat més de 300 treballadors i va tenir lloc entre el 18 i el 20 de juny passat, i en el qual es col·labora amb diferents organitzacions socials, entre elles FAADA.

Han aconseguit recaptar 150 Kg de menjar per a gossos i gats, els quals han estat donats a un dels refugis amb els que col·laborem i a més han recaptat 200€ entre tots els seus empleats per a destinar com a donatiu.

Nutrisport, 12 mesos 12 compromisos

Nutrisport, 12 mesos 12 compromisos

Durant el mes de juliol, NutriSport va col·laborar amb FAADA a través de la seva iniciativa 12 meses 12 compromisos, destinant una aportació econòmica a la nostra fundació per cada compra realitzada. Van aconsiguir reunir un total de 500€ contribuint així a la defensa dels animals.

Des de FAADA agraïm molt que les empreses donin valor i potenciïn la responsabilitat social corporativa internament i animem a d'altres a fer les seves iniciatives solidàries.

SERHS Distribuciˇ, SERHS Solidari

SERHS Distribuciˇ, SERHS Solidari

A SERHS Distribució tenen una gran vocació per les causes socials del nostre entorn, per aquesta raó han creat el segell de SERHS Solidari. Treballant de la mà d’entitats socials per a ajudar a construir una societat millor, més justa i amb més oportunitats per a tothom. Dins de la seva oferta mensual, identifiquen el producte escollit amb el seu segell Serhs Solidari.

Els beneficis recaptats per la venda d’aquests productes solidaris durant els mesos de Novembre i Desembre es destinen a donar suport a FAADA.

Almalibre, un estil de vida

Almalibre, un estil de vida

Almalibre Açaí Bar Barcelona i Almalibre Açaí Bar Valencia, restaurants flexiterians, col·laboren amb FAADA a través de les nostres guardioles solidàries.

VISITA LA SEVA WEB

Vegala, cosmŔtica vegana

Vegala, cosmŔtica vegana

Vegala, la primera botiga de cosmètica vegana a Barcelona, ja té la nostra guardiola solidària.

Visita la seva web

Vegere, centre d'estŔtica vegana

Vegere, centre d'estŔtica vegana

Végere és el primer centre d'estètica vegana de Barcelona i ja tenen la nostra guardiola solidària.

Visita la seva web

Vell Mut, vermuteria a El Masnou

Vell Mut, vermuteria a El Masnou

L'únic lloc on pots anar amb el teu gos i gaudir plegats d'un bon vermut. També tenen la nostra guardiola solidària.

Visita el seu Instagram

Deixa la teva empremta, perquŔ tinguin veu

Deixa la teva empremta, perquŔ tinguin veu

Vols col·laborar posant guardioles solidàries en el teu negoci o empresa? Contacta amb nosaltres i ajuda'ns a millorar les condicions de vida dels animals.

Guardioles SOLIDÓRIeS