Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Iniciatives solidÓries

T’agraden els animals i et consideres una persona amb iniciativa?

Ara pots ajudar-nos d’una forma molt senzilla.

PENSA UNA INICIATIVA

PROMOU-LA ENTRE ELS AMIcS

COL·lABORA amb FAADA!


Sabies que pots convertir la teva festa d'aniversari o el teu casament en una iniciativa solidària per ajudar els animals? També pots organitzar un esdeveniment relacionat amb l'esport, la cultura, la música o qualsevol tipus de celebració per donar suport al treball de FAADA. Col·labora de manera diferent i divertida per una bona causa.

Pensa una iniciativa

Segur que tens molt bones idees que poden anar lligades a la defensa dels animals. Et proposem que donis forma a una d'elles fins a convertir-la en una iniciativa solidària. Difon la causa de FAADA i ajuda’ns a recaptar fons per als animals. A continuació, et deixem alguns possibles exemples:

Bodes solidàries

Fes un casament solidari ajudant als animals en el dia més feliç de la teva vida, personalitza les teves targes de noces i recapta un donatiu compartint la teva felicitat.

Celebracions

Totes les celebracions poden ser solidàries! Anima als teus convidats perquè també col·laborin. No dubtis a demanar-nos una guardiola i futlletons de FAADA per a la teva festa.

Memòries

Si has perdut un ésser estimat que es preocupava pels animals, pots fer un donatiu en nom seu coincidint amb l'aniversari de la seva partida.

Empreses

Proposa que l'empresa on treballes sigui sòcia de FAADA: hi ha moltes avantatges fiscals! També pots organitzar un sorteig solidari entre els treballadors o sol·licitar una guardiola.

Estudiants

Pots recaptar fons per al teu viatge de fi de curs venent alguns dels articles de la nostra botiga: estaràs gaudint del teu viatge i ajudant els animals al mateix temps!

Esdeveniments esportius

Fes esport per una bona causa. Posa en marxa un repte esportiu i destina l'import de les inscripcions a donar suport a la feina de FAADA.

Música i cultura

Organitza un concert, una obra de teatre o un altre tipus d'espectacle i dóna una part del recaptat als animals.

Mercadets solidaris

Pots organitzar un petit mercat on vendre roba, artesanies i moltes més coses en benefici dels animals.

Facebook

Ja pots celebrar el teu aniversari a Facebook demanant com a regal als teus amics un donatiu per FAADA i els animals.

Difon la teva idea entre els amics

Ara que ja has decidit el tipus d’iniciativa que organitzaràs, és molt important que la difonguis i en facis partícip els teus amics i coneguts. Com més gent hi participi, més impacte tindrà la idea!

Per difondre la iniciativa, pots utilitzar les xarxes socials, a part d’informar la feina, el barri o el veïnat sobre la idea que vols portar a terme. Pot ser que també els mitjans locals s’interessin pel teu esdeveniment. Si tens qualsevol dubte sobre com donar a conèixer de forma eficaç la teva iniciativa solidària, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Col·labora amb FAADA

Una vegada rebuda la teva proposta, n’avaluarem la idoneïtat segons el nostre codi ètic de col·laboració. Consulta el nostre document i informa’t dels requisits:

CODI de col·Laboració
 

Volem que sàpigues que n’és d’important, la teva ajuda. Mira tot el que podem aconseguir gràcies a la teva col·laboració!

  • Amb 500€, inspeccionem 2 zoos per comprovar l’estat dels animals i exigir que es compleixi la normativa vigent.

  • Amb 1.000€, contribuïm a la sostenibilitat i al funcionament dels 8 refugis d’animals amb els quals col·laborem.

  • Amb 3.000€, desenvolupem el nostre programa d’Educació Humanitària per sensibilitzar estudiants de primària i secundària.


Totes les Iniciatives Solidàries rebudes es valoraran d’acord amb les nostres normes d’ús i criteris de selecció. En funció de les característiques de cada proposta, es proposarà firmar un conveni de col·laboració en què s’estableixin les condicions a complir per les parts implicades. Mira les nostres últimes iniciatives solidàries.

ENVIAR LA MEVA INICIATIVA


Si necessites més informació sobre les tasques de FAADA, pots consultar les nostres Memòries d'Activitats.

Si tens preguntes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres:

FAADA - Iniciatives Solidàries

Telèfon: 93 624 55 38
Email: iniciativas@faada.org

Gràcies per col·laborar amb FAADA i els animals!