Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Llegats

Fer testament i incloure un llegat solidari per a FAADA, significa deixar una empremta inesborrable i solidària que ajudarà a construir un món millor per als animals.

FAADA és una entitat sense ànim de lucre que gestiona les aportacions econòmiques dels seus col·laboradors amb la màxima transparència i professionalitat des de fa més de 15 anys. El nostre compromís és garantir que el teu llegat solidari s’utilitzi per desenvolupar projectes a favor dels animals.

“El que tinc serà per a la Fundació, tinc 78 anys i sóc soci de FAADA des de fa més de 10 anys. Vidu i sense família, els deixaré el meu llegat quan passi a millor vida”. Alberto López, soci de FAADA

Des de la Fundació, gestionarem el llegat inclòs al teu testament en col·laboració amb totes les parts i complint la legalitat vigent.

Formes de fer un testament solidari

  • Nomenar FAADA com a hereu universal en cas de no tenir hereus.
  • Nomenar FAADA com a cohereva destinant un percentatge de la repartició de béns.
  • Realitzar un llegat a favor d’un projecte concret de FAADA.
  • Destinar a FAADA béns materials com ara cotxes, mobles, obres d’art, joies, etc.
  • Incloure FAADA a l’assegurança de vida.


Si tens qualsevol dubte, si us plau, escriu-nos o truca'ns al 93 624 55 38. Estarem encantats d’atendre’t i t’assessorarem, de forma confidencial, sobre com complir la teva última voluntat.

Formulari de contacte