Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Pràctiques

A FAADA oferim als estudiants la possibilitat de realitzar les pràctiques a les nostres oficines perquè creiem que els seus coneixements i treball poden ajudar-nos a canviar el món. Fer pràctiques a una ONG permet a les persones que ho desitgin, de passar de la teoria a la pràctica, desenvolupant les competències necessàries per entrar al món professional.

Fer pràctiques a FAADA, a més, significa destinar els coneixements acadèmics i el talent personal dels estudiants a una bona causa, ajudant a la Fundació a aconseguir nous èxits per als animals.

A FAADA els estudiants treballaran conjuntament amb un equip de professionals competents i entregats a la causa.

“Després d’haver realitzat les pràctiques a FAADA, he pogut conèixer de primera mà com és treballar a l’àrea de comunicació institucional, sentir-me’n part i, per descomptat, aprendre coses noves dia a dia. No podria haver trobat un lloc millor per començar la meva trajectòria professional”. Cristina Raposo, estudiant de Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental de la UPF


Ofertes per realitzar pràctiques

Estudiant de Gestió administrativa

Funcions a desenvolupar en suport a l'Àrea d'Animals Domèstics de FAADA: 

 • Localització de centres veterinàries de totes les províncies d'Espanya.
 • Elaboració d'un Excel amb les dades.
 • Cerca campanyes locals d'identificació i esterilització per esbrinar el marc de preus promocionals.
 • Enviament de correus a les clíniques presentant la campanya Sóc Responsable.
 • Trucades als centres veterinaris per captar-los per la campanya i resoldre possibles dubtes.

Estudiant de Comunicació

Valorem: domini de programes de disseny (Photoshop i maquetació, Canva), edició de vídeo, RRSS, idiomes (català/castellà i anglès), bona ortografia i expressió escrita, interès per la protecció animal.

Funcions a desenvolupar en suport a l'Àrea de Comunicació de FAADA:

 • Realització de banners i vídeos.
 • Maquetació de material gràfic.
 • Producció de continguts i gestió de RRSS.

Estudiant de Dret

Funcions a desenvolupar en suport a l'Àrea Legal de FAADA: 

 • Estudi de la normativa que afecten als animals (domèstics, salvatges i utilitzats per al consum).
 • Seguiment de les denúncies i instàncies interposades.
 • Assistència a tots els actes derivats d'expedients judicials, declaracions, vistes.
 • Confecció d'informes.
 • Seguiment d'expedients.
 • Trucades a administracions.
 • Cerca de jurisprudència.

Necessitem persones amb iniciativa, autonomia, optimisme i interès per la protecció animal. És imprescindible tenir capacitat de treball en equip.

"Realitzar les pràctiques a FAADA m'ha servit per conèixer totes les problemàtiques relacionades amb l'ús dels animals en el sector turístic i créixer tant professionalment com personalment. Ha estat una de les millors experiències per adquirir coneixement en el camp de la comunicació". Laia Pellicer, estudiant de Turisme a CETA, Escola Universitària de Turisme de Barcelona

 

Els estudiants de les disciplines indicades poden fer arribar el CV a practicas@faada.org especificant les dates en les quals necessiten desenvolupar les pràctiques i la persona de contacte de la Facultat.

Així mateix, les universitats que desitgin establir un conveni de col·laboració pels estudiants, es poden posar en contacte amb la Fundació escrivint a practicas@faada.org.

Les pràctiques a la fundació es desenvolupen dins del marc legal i segons els requeriments de les universitats corresponents.

La Fundació anirà actualitzant periòdicament les necessitats d’estudiants en pràctiques en aquest apartat de la pàgina web i informarà els interessats sobre els detalls de l’oferta i les tasques a realitzar.

Ens apassiona la defensa dels animals i estem desitjant conèixer-te.