Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Què fem

Un gran objectiu

El nostre objectiu és conviure respectuosament amb totes les espècies animals, sense abusar-ne, relacionant-nos des del respecte i fomentant una relació d’igual a igual, sense discriminació.

Considerem que la nostra naturalesa com a éssers humans ens predisposa des de la infància a relacionar-nos amb tots els éssers vius des del respecte i l’empatia. No obstant això, a mesura que ens anem integrant a la societat, se’ns educa per prioritzar la nostra vida per damunt de les altres, normalitzant el fet d’utilitzar els animals per vestir-nos, alimentar-nos o fins i tot per entretenir-nos, inclús sabent el patiment que els provoca.  

A FAADA acompanyem les persones a ser part d’un canvi de consciència que fomenti hàbits de vida sense crueltat animal i que avanci en la reconversió de les indústries cap a models més ètics en benefici dels animals, del planeta i de nosaltres mateixos.

Si ho haguéssim de resumir en una frase, diríem que el nostre objectiu és “Canviar els hàbits de la societat que perjudiquen els animals per aconseguir una convivència respectuosa amb tots els éssers vius”.

 

 

 

Ens acompanyes? Úneix-te a FAADA