Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Àmbit educatiu

La nostra acció en l'àmbit educatiu

La nostra finalitat és aconseguir avançar cap a un nou paradigma que cobreixi les necessitats pedagògiques actuals, i que tracti de forma transversal la connexió entre la defensa dels drets humans, la cura del medi ambient i la protecció dels animals.

A FAADA, treballem per donar resposta a les diferents necessitats socioeducatives del moment a través del programa formatiu en Educació Humanitària.

Les nostres activitats

A Catalunya, impartim cursos de formació en Educació Humanitària i proporcionem a educadors, mestres i professors eines que fomentin, entre l’alumnat, habilitats socials com ara l’empatia, la compassió i el respecte. Sabem que aquest és un mètode eficaç per beneficiar els animals i minimitzar la discriminació, el rebuig, l'assetjament escolar i el sexisme.

A Espanya, treballem en la revisió del currículum escolar per incloure als temaris l’empatia i el respecte pels animals, en la legislació educativa vigent a Catalunya, així com a la LOMCE.

Coneix totes les nostres activitats als centres educatius.