Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Els nostres èxits

Alguns dels nostres èxits en els últims anys

 

L'any 2022

En 2021

L'any 2020

L'any 2019

L'any 2018

L'any 2017

L'any 2016

  • Aconseguim que l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya clausurin la botiga Puppies, fruit de les denúncies interposades per FAADA i es decomissa a 83 animals.
  • Llancem el primer Curs en Educació Humanitària (Drets Humans, Ètica Ambiental i Protecció Animal) reconegut per la Generalitat de Catalunya amb èxit de participació.
  • Arranquem la Campanya Adéu Delfinari per demanar el tancament del delfinari de Barcelona que va aconseguir el posicionament del govern barcelonès de no construir un nou delfinari i buscar la millor reubicació per als 6 dofins.
  • Rescatem i reubiquem a Mimo i Arán, els óssos bruns del municipi d'Arties (Vall d’Aran) que havien viscut 20 i 5 anys respectivament en una gàbia en la mateixa localitat catalana.

L'any 2015

L'any 2014

L'any 2013

L'any 2012

  • Arranquem la campanya Sóc Responsable per identificar i esterilitzar animals de companyia a preus reduïts a Catalunya i Madrid.
  • Formem la coalició SOSdelfines que vam liderar amb l'objectiu de donar a conèixer les problemàtiques que pateixen els cetacis en captivitat.
  • Llancem la iniciativa ADnimalsfree, per conscienciar sobre les problemàtiques dels animals salvatges utilitzats en el sector audiovisual.

L'any 2011

L'any 2010

L'any 2009

L'any 2008

  • Organitzem, juntament amb la Fundación Trifolium i Altarriba, el I Fòrum Mundial dels Animals (FOMA), sota el lema “Paz también para los animales”, en el CosmoCaixa de Barcelona, amb assistència de personalitats que van elevar Barcelona com a ciutat compromesa amb els animals.

 

ARA NOMÉS ENS FALTES TU, t'HI APUNTES?