Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Qui som

Benvingut a la nostra web. Som la Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA).

Som una fundació privada, independent i sense ànim de lucre activa des de 2004. En els nostres inicis vam començar amb l'activitat principal d'apadrinar, adoptar i rescatar animals salvatges i de companyia. Arran de l'experiència adquirida com a professionals del sector, el 2012, vam decidir iniciar un procés de transformació intern. Sabíem que havia arribat el moment de posar el nostre coneixement i recursos per incidir en les causes de forma més estratègica treballant des de l'acció en l'àmbit social, legislatiu i educatiu.

MISSIÓ

Promoure el respecte als animals en l'àmbit social, legal i educatiu.

Àmbit social: facilitem informació i assessorament tècnic i jurídic als diferents agents socials sobre protecció animal. Dirigim projectes de sensibilització que plantegin alternatives als sectors empresarials que directament o indirectament causen patiment als animals.

Àmbit legal: vetllem pel compliment de l’actual legislació i col·laborem amb les autoritats i institucions per instaurar normatives més respectuoses amb els animals.

Àmbit pedagògic: promovem accions formatives que fomentin l’empatia i el respecte als animals a l’educació infantil, primària i a la universitat.

VISIÓ

Aconseguir un món on es respectin i es garanteixin els drets dels animals.


 

VALORS

Conciència

Fomentem la presa de consciència sobre l'impacte que els nostres hàbits diaris tenen sobre els animals.

Respecte

Considerem a la nostra acció diària la diversitat de punts de vista que hi ha a la societat.

Col·laboració

Fomentem la participació amb totes les persones i col·lectius que puguin incidir en la millora de les condicions de vida dels animals.

Equitat

Promovem solucions estratègiques que beneficiïn totes les parts implicades.

Independència

Seleccionem les causes en què treballem sense pressions ni interessos polítics o econòmics.

Transparència

Compartim públicament els resultats obtinguts i les activitats realitzades.

Professionalitat

Desenvolupem la nostra activitat de forma estratègica amb un equip de persones compromeses i remunerades per la feina que fan.

 

Vols unir-te a FAADA?