Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Fes-te'n soci/a

Meta-Park

El primer zoològic de realitat augmentada d'Europa

Descobreix l'alternativa ètica al captiveri animal! 


La fi de la captivitat animal ja és aquí!

El juny del 2024, i després de molts anys de treball, obre les portes Meta-Park Montnegre, el primer zoològic de realitat augmentada de tot Europa.

A només una hora de Barcelona, ​​ja és possible conèixer de prop els animals salvatges més emblemàtics, però sense que això impliqui cap mena de patiment per a ells.

Meta-Park, que compta amb l'assessorament tècnic de FAADA des del 2022, constitueix una nova manera de conèixer les diferents espècies a través del seu comportament, substituint així el tradicional col·leccionisme d'espècies salvatges.

Els visitants d'aquest nou tipus de zoològic se submergeixen en una experiència immersiva que els permet la interacció a través de la tecnologia més alta i innovadora que inclou, entre altres eines, tablets i ulleres de realitat mixta.

Aquestes experiències no només promouen la consciència sobre la conservació, sinó que també fomenten un respecte profund per la vida silvestre i la seva importància per a la biodiversitat del planeta.

El compromís amb la preservació es veu recolzat per la col·laboració amb FAADA, que ha garantit la base científica, ètica i de conservació del projecte proporcionant al centre tots els continguts sobre les diferents espècies, i la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​encarregada de l'elaboració de la part pedagògica per a les escoles.
 


Meta-Park, a més, recolza el treball de FAADA destinant 1€ de les entrades del parc a la nostra lluita en defensa de TOTES les espècies.

El preu de cada entrada és de 22€ (gratis per als menors de 5 anys).

Els socis/es de la nostra fundació poden obtenir un descompte del 30% reservant amb el codi FAADA30:

RESERVA la teva ENTRADA

(El descompte s'aplica també per als familiars que facin la visita amb la persona sòcia)


La revolucionària tecnologia de Meta-Park, a més, arribarà ben aviat a més parcs i zones d'Espanya. Consulta aquí on pots interactuar amb els altres animals sense que hagin estat privats de la seva llibertat.

Aquí pots veure com van reaccionar algunes de les nostres companyes després de fer una visita en exclusiva a Meta-Park el 2023:

        

 

A què esperes? Reserva ara la teva entrada per al primer zoològic lliure de patiment animal!